96 575 01 25 - Carrer Cervantes, 10, 03770 El Verger, Alicante informacio@elverger.es

La Gaming Experience de Omega World Games arriba al VERGER i es celebrarà els dies 20 i 21 d’octubre en LA FÀBRICA DE SABÓ, incorporant-se així al circuit d’esports de la Comunitat Valenciana.
D’aquesta manera, s’incorpora a la llista d’ajuntaments que donen un pas al front en la acceptació i col·laboració amb el entreteniment digital del segle XXI: els esports electrònics.

Dies: 20 i 21 d’octubre de 2018
Entrada: gratuïta.  (La entrada la pots adquirir en la Casa de Cultura o en www.omegawg.com)
Horari: 11:00 a 20:00
Lloc: FÀBRICA DE SABÓ

En el Gaming Experience es podrà trobar competicions diverses de la mà de jocs tan coneguts com Fortnite o FIFA18, a més a més d’altres tan característics com Call of Duty, Rocket League, Clash royal o GTSport.
En les competicions  hi hauran més de 300 jugadors disposats a competir per a aconseguir la victoria de la parada i els premis que consisteixen en la medalla de cristal de Omega i uns auriculars Gaming de la marca Sades Gaming.
Si la competició no es lo teu també podràs trobar el teu espai, ja siga en la zona de tendes o en les zones adicionals, com la dedicada a la realitat virtual, els simuladors de conducció i els jocs familiars com Guitar Hero i Just Dance.
El 20 y 21 d’octubre no et perdes la oportunitat de disfrutar de dos dies plens de diversió, espectàcle i rises asegurades en aquest Gaming Experience: EL VERGER!

Pin It on Pinterest