96 575 01 25 - Carrer Cervantes, 10, 03770 El Verger, Alicante informacio@elverger.es

Durant aquest mes de Març, l’Ajuntament del Verger posa en funcionament el servei Línia Verda. D’aquesta forma es pretén crear un canal directe de comunicació de las incidències localitzades en el municipi.

Per això l’usuari es connecta a la web de PlayStore o APP Store en funció de la tecnologia empleada en el seu dispositiu mòbil (Android / iOS). Selecciona la APP Línia Verda, i la descarrega es du a terme de forma gratuïta. A partir d’aquest moment, sol te que elegir el seu municipi i ja pot començar a utilitzar el servei Línia Verda. El procediment és molt ràpid i senzill de forma anònima.

 Per a comunicar una incidència, primer seleccionem la tiptologia. Por geolocalització, l‘aplicació s’encarrega de detectar de forma automàtica les coordenades exactes en les quals s’ubica la mateixa. Tot i així, l’usuari també pot fer-ho manualment si decideix enviar l’avís en altre moment o des d’un altre lloc. Posteriorment, es pot adjuntar una foto de la incidència amb una breu descripció. Una vegada enviada, el responsable designat rebrà una notificació de la mateixa. A partir d’aquest moment, s’inicien els tràmits per donar solució a la incidència detectada. Una vegada resolta, el ciutadà rep una notificació en el seu mòbil.

 A través de Línia Verda, el ciutadà també pot plantejar qualsevol consulta mediambiental. Tan sols ha de seleccionar la opció de “Fes la teua consulta”. En un termini màxim de 24 hores tindrà resposta a la pregunta plantejada per part d’un equip d’experts en la matèria. A més de comunicar una incidència i plantejar una consulta utilitzant l’APP mòbil, també es pot fer a través del domini www.liniaverdaelverger.es. En aquest enllaç, existeix un ampli contingut mediambiental.

Línia Verda és un servei completament gratuït. El ciutadà i empreses del municipi poden beneficiar-se dels avantatges que ofereix sense necessitat de dur endavant cap contraprestació econòmica. Amb la implantació d’aquest servei, l’Ajuntament del Verger ofereix als ciutadans i empreses un canal de comunicació directe per així aconseguir un municipi que complisca les normes bàsiques de benestar social.

Des de la Regidoria de Medi Ambient volem apropar al poble a les bones pràctiques mediambientals i en conseqüència, en el desenvolupament d’un municipi sostenible. Aquest servei, a més d’implicar al ciutadà en la consecució d’un municipi més sostenible, facilita en gran mesura la gestió diària dels responsables del mateix Ajuntament. Ens ajuda a agilitzar els temps de reacció, dóna a conèixer situacions de millora que de no ser per la col·laboració ciutadana, el mateix Ajuntament no tindria constància.

Aci podeu trobar un video explicatiu sobre la app Linia Verda El Verger

Pin It on Pinterest