El passat Plenari Extraordinari de 22 de juny, la Corporació Municipal de l’Ajuntament del Verger va aprovar per unanimitat un paquet d’ajudes de 118.000 euros per a comerços, PIMEs i autònoms.
Aquestes ajudes van destinades a cobrir a totes i tots aquells comerços que no han pogut accedir a altres ajudes. Així, la finalitat es basa en cobrir el major nombre d’afectats des de l’esfera municipal.
Així doncs, aquestes subvencions estan pensades per a empreses que hagen experimentat una disminució dels seus ingressos del 50% o superior des de la declaració de l’estat d’alarma. És per això que hem aprovat unes bases que es troben a la pàgina de l’Ajuntament. Aquestes ajudes podran demanar-se a partir del dia 01/10/2020 amb un termini de 20 dies.
L’import està dividit en dos trams: aquelles empreses o autònoms que hagen vist aminorats els seus ingressos en més d’un 50%, ascendirà a 400 euros, mentre que aquesta quantitat es veurà augmentada un 26,5% fins els 505 euros, per a aquells que hagen vist reduït entre el 75% i el 100%.
A banda, s’ha previst una nova línia d’ajudes per a la tardor en cas que fóra necessari per un canvi de les circumstàncies sanitàries.
Aquesta línia és fruit del consens dels tres partits que formem part del Plenari Municipal, i és la nostra voluntat treballar per tal de no deixar a ningú enrere per aquesta pandèmia*.

Bases reguladores en materia econòmica i social davant la greu situació del comerç local, empreses i autònoms del municipi del Verger, com a conseqüencia de la pandemia covid-19

Programa d’actuacions en aquesta pandèmia.

 

* NOTA DE PREMSA CONJUNTA PSPV, COMPROMIS I PP.

Notícies per categories

Històric de noticies