El servei mòbil de nova generació sobre la banda de freqüència de 700 MHz y 800 MHz dels principals operadors mòbils es trobarà disponible a El Verger en dates properes.
La tecnologia prestada sobre la banda de freqüència de 700 MHz y 800 MHz, anteriorment utilitzada per la Televisió Digital Terrestre (TDT), permet oferir una millor cobertura a interiors i la major extensió de cobertura possible.
Aquesta xarxa arriba per millorar la velocitat de connexió a internet, serveis de televisió, vídeo i música sota demanda, així com desenes de nous serveis que veuran la llum els propers anys per aprofitar el gran potencial de la tecnologia.
La prestació dels serveis mòbils en aquesta banda pot comportar l’aparició de determinades afectacions a la recepció del senyal de TDT dels usuaris a El Verger, ja que s’utilitzava anteriorment per al servei de televisió.
Per resoldre aquestes afectacions, en cas d’arribar a produir-se, els operadors mòbils han confiat a l’empresa Llega700 per resoldre qualsevol tipus d’afectació que es pugui produir a qualsevol usuari de TDT i a qualsevol punt del territori nacional afectada per aquest motiu.
Amb aquesta finalitat s’ha habilitat el telèfon 900 833 999, d’atenció gratuïta, de dilluns a dissabte i de 09.00 a 22:00 hores, al qual poden recórrer tots els usuaris que necessiten sol·licitar atenció i, si escau, actuació en instal·lacions, per a la solució de les eventuals afectacions i, així, restablir el servei TDT amb total normalitat.
En aquest número de telèfon cal atendre qualsevol sol·licitud de solució d’afectació que presenten els veïns de El Verger. Després de la notificació de l’afectació per part de l’usuari/ària, un tècnic qualificat es desplaçarà on s’hagi detectat l’afectació i procedirà a fer les tasques de condicionament necessàries per solucionar-la. Tot això sense cap cost per als ciutadans.

Últimes notícies

Notícies per categories

Històric de noticies