L’Ajuntament del Verger, amb el finançament de la Diputació Provincial d’Alacant, obri el termini de presentació de sol•licituds d’ajudes dirigides a pimes, micropimes, xicotets empresaris autònoms i professionals, amb domicili fiscal al Verger, amb destinació a minimitzar l’impacte econòmic de la crisi generada per la invasió d’Ucraïna per part de Rússia.
L’ajuda màxima que concedirà l’ajuntament per sol•licitud serà de 8.000 euros i les despeses subvencionables són:
-Quotes d’autònoms
-Lloguer del local
-Interessos de préstecs d’adquisició de local
-El 50% de les despeses d’energia, gas i carburant.
Seran entitats beneficiàries totes aquelles pimes, micropimes, xicotet empresariat autònom i professionals amb domicili fiscal en el municipi del Verger que justifiquen que el seu rendiment net dels mesos per què sol•licita l’ajuda -compresos entre l’1 de juliol de 2022 i el 30 de juny de 2023- siga igual o inferior al dels mateixos mesos en l’exercici anterior (2021/2022).
𝗘𝗹 𝘁𝗲𝗿𝗺𝗶𝗻𝗶 é𝘀 𝗱𝗲 10 𝗱𝗶𝗲𝘀 𝗵à𝗯𝗶𝗹𝘀, 𝗱𝗲𝘀 𝗱𝗲 𝗹𝗲𝘀 9.00 𝗵𝗼𝗿𝗲𝘀 𝗱𝗲𝗹 2 𝗱𝗲 𝗻𝗼𝘃𝗲𝗺𝗯𝗿𝗲 𝗱𝗲 2023 , 𝗳𝗶𝗻𝘀 𝗮 𝗹𝗲𝘀 23.59 𝗵𝗼𝗿𝗲𝘀 𝗱𝗲𝗹 15 𝗱𝗲 𝗻𝗼𝘃𝗲𝗺𝗯𝗿𝗲 𝗱𝗲 2023.
La sol•licitud d’ajudes es realitzarà de manera telemàtica, a través de la Seu Electrònica municipal, https://elverger.sedelectronica.es/info en TRÀMITS DESTACATS.

 

Notícies per categories

Històric de noticies