Ja s’ha llançat el Bo Infantil a la Comunitat Valenciana per al curs escolar 2024-2025, aquestes ajudes estan dirigides per a l’escolarització de 0 a 3 anys en escoles infantils privades i en els trams de 0-1 i 1-2 a les escoles infantils municipals.

Com sol·licitar el Bo Infantil?
Les famílies tindran de termini des del 21 de juny fins al 19 de juliol per a tramitar la sol·licitud de manera telemàtica. Per això, serà necessari un codi de matrícula, el codi de centre que es el 03017001 i el número SIP de l’alumne o alumna. Des de l’Ajuntament del Verger, s’enviarà via correu electrònic a totes aquelles families que poden demanar el bo infantil, el codi de matrícula.  Per tant, preguem que estiguen atents/es a aquest correu, degut al poc de temps de que es disposa per a poder sol·licitar el bo infantil.
Així mateix, la persona sol·licitant haurà de disposar dels sistemes d’identificació i signatura electrònica acceptats en la seu electrònica de la Generalitat.

Tota la informació sobre com presentar la sol·licitud i la documentació requerida, així com l’accés a la seu electrònica per a formalitzar la sol·licitud de manera telemàtica, es pot consultar a través d’aquest enllaç

Notícies per categories

Històric de noticies