Estimats pacients:
Com vostès sabran mitjançant els mitjans de comunicació, la Conselleria de Sanitat facilitarà a tots els pacients amb patologies de risc i als majors de 65 anys màscares a través de les farmàcies.
Des del Centre de Salut volem aconsellar a vostès que continuen sense eixir de casa per a preservar la seua salut i que, per tant, no acudisquen directament a les farmàcies a per les seues màscares. Per a evitar desplaçaments, gràcies a la col•laboració de les farmàcies locals i dels Ajuntaments del Verger i Els Poblets, si vostès tenen una patologia de risc o és major de 65 anys tan sols ha de cridar a la farmàcia que sol anar habitualment. Des d’allí, s’anotaran la seua SIP, número de telèfon i direcció, i posteriorment, s’entregaran les màscares en el seu domicili mitjançant Protecció Civil. Es donaran 3 màscares per pacient. Estes màscares venen prescrites automàticament en la seua targeta SIP, per tant, tampoc han d’acudir al seu Centre de Salut o Consultori a per la recepta.
També volem recordar que el disposar de mascareta no justifica eixir de casa ni no continuar mantenint les mesures higièniques bàsiques, com guardar una distància de seguretat entre persones i realitzar amb freqüència una correcta rentada de mans.
Hi ha suficients màscares per a tots els pacients indicats. Preguem tinguen paciència en tot el procés de reserva i entrega. No hi ha ninguna urgència ni ningú es quedarà sense màscares.

Salutacions cordials,
Dra. Maria Jesús Torres
Centre de Salut El Verger i Consultori Els Poblets

Telèfons de les farmàcies locals:
Farmàcia Infantes (El Verger): 965750262
Farmàcia Ldo. Ricardo Baquero El Verger: 965750921
Farmàcia Els Poblets: 966474061 / 680805856

Notícies per categories

Històric de noticies