La Conselleria de Sanitat i Salut Pública, a proposta de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica i de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, ha fixat en una resolució les condicions per a l’obertura dels mercats de venda no sedentària de productes de primera necessitat a la Comunitat Valenciana, durant l’estat d’alarma provocat per Covid-19 a partir del 30 d’abril.
La resolució arreplega que els mercats no sedentaris podran adaptar-se o mantenir la seua activitat, sempre delimitats amb tanques o un altre mitjà que permeta marcar els límits, garantir el control d’afluència, la separació d’establiments i la distància social. Entre les condicions, s’arreplega la separació de 2,5 metres entre parades i una distància de 2 metres amb el client.
L’Ajuntament del Verger informa que serà el proper divendres dia 8 de maig, quan el mercat ambulant municipal torne a tindre lloc en el carrer Divina Aurora però sols amb productes alimentaris.
Es recorda que cal continuar en tot moment amb les recomanacions d’higiene i distància de seguretat.

Notícies per categories

Històric de noticies