Des de la Biblioteca Municipal es recorda als usuaris que poden continuar fent ús dels seus serveis i continuar gaudint de la lectura, malgrat l’estat d’alarma i del tancament al públic de la Biblioteca Municipal.
Gràcies a la plataforma de préstec de llibre electrònic “eBiblio Comunitat Valenciana”, totes aquelles persones que siguen usuàries de la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana poden accedir al préstec de llibres electrònics. Per a això, és necessari disposar d’un correu electrònic en la fitxa d’inscripció de la biblioteca.
Els interessats a resoldre dubtes, accedir al canvi de contrasenya o donar-se d’alta en aquest servei, poden contactar amb la responsable de la Biblioteca, en el telèfon 965751191 (en horari de 10 hores a 13 hores) o per correu electrònic en biblioteca@elverger.es.

Què és eBiblio?

eBiblio Comunitat Valenciana és un servei de la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana (XLPV) que fa possible la lectura de llibres electrònics a través d’Internet.
eBiblio Comunitat Valenciana posa a la disposició de la ciutadania una plataforma tecnològica, que li permet accedir al catàleg i prestar les principals novetats editorials de format digital, per a poder-les llegir en diferents dispositius: tauletes tàctils, telèfons intel·ligents, ordinadors personals o lectors de llibres electrònics (e-readers).
El servei està disponible en la següent adreça: https://comunitatvalenciana.ebiblio.es

Es recorda a tots els usuaris amb algun préstec de llibre, que totes les dates de devolució han estat renovades automàticament fins al final de l’estat d’alarma.

Notícies per categories

Històric de noticies