L’Ajuntament del Verger ha contractat 7 persones mitjançant les subvencions EMERGE, EMDONA i EXPLUS de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball a través de LABORA Servei Valencià d’Ocupació i Formació.
En el programa ??????, s’han contractat quatre peons forestals durant 1 any a partir de l’1 d’agost de 2022, amb una subvenció de 67.773,42 euros, per a la contractació de persones desocupades per a la realització d’accions previstes en plans o procediments d’emergències en l’àmbit forestal per entitats locals de la Comunitat Valenciana.
En el programa ??????, s’han contractat dues dones com a netejadores dels vials públics, havent començat el passat 25 de juliol fins el 31 de maig de 2023. Aquesta subvenció té un import de 25.510,88 euros per a la contractació de dones desocupades, per a la realització d’obres o serveis d’interés general.
Finalment, en el programa ??????, s’ha contractat una persona com a oficial de primera durant 1 any a partir del passat 18 de juliol de 2022, amb una subvenció de 22.800,00 euros, per a la contractació temporal a jornada completa de persones desocupades d’almenys 30 anys d’edat per entitats locals de la Comunitat Valenciana (“Avalem experiència plus”).

Notícies per categories

Històric de noticies