L’Ajuntament del Verger, concretament la Regidoria d’Esports, informa que el proper dijous, dia 11 de juny, es publicaran el formulari d’inscripció i les quotes per a la temporada 2020/2021, així com també el descompte a cada esportista que continue en les Escoles Esportives Municipals a causa de la inactivitat provocada per la pandèmia de la COVID-19.
Cal destacar que el formulari d’inscripció es realitzarà de forma telemàtica i d’un mode molt senzill perquè tothom puga realitzar la inscripció sense problemes a partir del dijous.
A més a més, en l’àmbit futbolístic s’ha establert l’Escola Esportiva Municipal de Futbol, que comprèn des de la categoria querubina fins a la cadet. Per tant, el Club Esportiu de Futbol El Verger gestionarà el juvenil i els primers equips, tant femení com masculí. Des de l’Ajuntament agraïm el treball i la dedicació de la directiva del Club Esportiu de Futbol El Verger cap a les i els joves, tant del poble com del voltant, duguent a terme la formació futbolística en el nostre municipi.
Per últim, informar a la població que a banda de preparar la propera temporada, està definint-se una Normativa de les Escoles Esportives Municipals per al correcte ús de les Instal•lacions Municipals i per a la pràctica idònia de les obligacions i responsabilitats de totes i tots.

Notícies per categories

Històric de noticies